Tre börjar sälja Apple Watch med eSim

När klockan lanserades så var det ju en fristående produkt, med kommunikation och träningshjälp, som åsyftades och om detta blev det intet. När series 3, den tredje versionen av klockan släpptes så kom Apple närmare, men då var det svenska mobiloperatörer som bromsade.

Från och med fjärde maj kommer mobiloperatören Tre sälja Apple Watch, med eSim, inbyggda simkort, i klockan. Detta innebär ju att du kan ge dig ut på en promenad eller en löprunda, och ha både musik i lurarna, gps-mäta din runda och till och med svara, om det ringer, utan att din mobiltelefon är med. Så det var tänkt och plötsligt händer det!

Tre har ännu inte släppt varken priser eller abonnemang, men håll koll på 3Handla för mer information


Widget not in any sidebars

Lämna ett svar