The Underwhere-Story

Aftonbladet skriver: Summerburstfestivalen hyllade dj-stjärnan Avicii under fredagskvällen. Klockan 20.59 pausade housefesten på Ullevi för en tyst minut till Tim “Avicii” Berglings minne. Efteråt skanderade göteborgspubliken sin hjältes namn.

Underwhere skrev låten “Die Young” med handling utifrån perspektivet när en person mår dåligt med alla mörka tankar och känslor som finns inombords. Så träffsäker och en riktig tankeställare. Vila i frid Avicii och alla andra unga som lämnat oss allt för tidigt. Låt startskottet till den omtänksamma och empatiska världen börja nu.

Denna artikel skrevs av Peter Ekmark på Linkedin som säger så mycket om hur viktigt det är att vi tar det psykosocial ohälsan på allvar. Allt för många mår dåligt i det tysta. Idag hamnade vi mitt i ett trafikstopp på en av Göteborgs broar. Ännu en hoppare som inte såg någon annan lösning än att kliva över räcket, blicka ner mot havets djup och få ett slut…

Det enda jag önskar är att alla kan se livet från den ljusa sidan, att se det magiska, det unika, speciella och helt perfekta hos varje fucking människa, individ, insekt, kryp, växter och djur… av energi är du kommen av energi skall du förbli, amen!

Lämna ett svar