Rykte: iPhone med två simkort

Som vi har längtat, önskat och förbannat Apple för att inte har löst detta tidigare. Vi som ”tvingas” ha ett abonnemang via jobbet och ett abonnemang privat. Nu kan dock en lösning vara i nära antågande?

Som rubriken antyder, så är detta bara ett rykte och dessutom kan det vara svårt att få till, även om ryktet skulle visa sig vara sant. För modellen, som kanske skulle dyka upp redan till hösten, kommer inte ha plats för två separata simkort, utan ha ett så kallat eSim och plats för ett vanligt simkort. Detta innebär att en av de två operatörerna måste stödja eSim för att det skall fungera tillfredsställande. Den enda operatör i Sverige, som jag vet, har stöd för elektroniskt programmerbara simkort är Tre. De har i alla fall stödet på Apple Watch Series 3.

Personligen, så har jag Tre privat och Tre på min arbetsplats, så om ryktet stämmer, ser jag fram emot hösten med tillförsikt.


Widget not in any sidebars

Lämna ett svar