Blandade applerykten

Det jobbas på en ny Mac Mini och klockan skall få större skärm. Om man skall tro Macrumors senaste rykten!

Ming-Chi Kuo, analytiker och “proffstippare” hävdar att Apple kommer att släppa flera nyheter under hösten. Om allt, eller bara delar av detta stämmer, så kan det bli en spännande teknikhöst.

Apple Watch:
Apple ska enligt Kuo jobba på två nya Apple Watch-modeller som båda ska lanseras 2018 som kommer ha större skärm och mer avancerade hälsofunktioner. Dom nya modellerna kommer vara på 39,9mm och 45,2mm jämfört med dagens klockor som är på 38 och 42mm.

iPhone:
Det kommer komma tre modeller, två med OLED-skärmar på 5,8 och 6,5 tum och sen en billigare modell med LED-skärm som kommer ha 6,1 tum. Samtliga telefoner kommer ha Face ID och uppgraderade A12-processorer, dom två modellerna med OLED-skärm kommer få dubbla kameror på baksidan och den billigare modellen en kamera.

iPad Pro:
Det kommer två nya modeller, den ena på 11 tum och den andra på 12,9 tum med en design likt iPhone X och utan hemknapp och istället Face ID. Precis som iPhone X kommer den ha väldigt lite sorgekanter och mer eller mindre allt kommer att vara skärm.

MacBook Pro och MacBook:
Inga stora nyheter här mer än att processorerna kommer att uppdateras.

Mac mini:
Kuo hade inte jättemycket information att delge här mer än att en ny Mac Mini med en ny processor och om den kommer få en ny design framgick inte. Det är nu över 1300 dagar sedan Mac Mini fick sig en uppgradering så det är verkligen dags för en ny modell.

Notebook:
Kuo tror att Apple kommer släppa en billig notebook som eventuellt kommer att ta över och bli den nya MacBook Air-serien.

iMac
Här kommer det komma en större uppgradering på skärmen och utöver detta kommer den likt MacBook Pro och MacBook få uppgraderade processorer.

Till sist:
Det sista ryktet från Kuo är att det nya AirPods-caset och Apples egna laddplatta AirPower kommer börja massproduceras efter sommaren och produkterna kommer säljas senare i höst.

Källa: Macrumors


Widget not in any sidebars

Lämna ett svar