För mycket kolhydrater gör dig….

Visst är det skrämmande att mängden socker bara ökar och riktig mat minskar?

Och när man gör ett medvetet val och väljer bort allt socker och de onödiga snabba kolhydraterna, så inser man svårigheten i att handla. Då är det väldigt bra att ha förberett en inköpslista eller varför inte handla direkt från köttleverantör eller prenumerera på en LCHF-matkasse.

Att mänskligheten hela tiden går mot en ökad fetma-epidemi är så otroligt skrämmande, och hela tiden kommer det nya forskningar ofta vinklade och riktade från den industriella matindustrin, och som media är snabba att bekräfta. Hatten av för Martina Johanssons ironiska artikel om “För lite kolhydrater förkortar livet”

Sen jag började med LCHF känner jag mig mycket piggare och friskare. Att gå bort allt fett som gottat in sig långt in i buken är verkligen ingen enkel match, men sakta och säkert minskar det. Ge inte upp och låt dig inte luras av dumma mediaartiklar om att socker och mjöl är bra, din kropp upplever ändå bara mackan som en bulle ändå. Kämpa på och håll dig till den riktiga maten, kött, fisk, ägg, smör och grönsaker – ja, läs mer om LCHF i mina tidigare blogginlägg.

Källa:

Kostdoktorn

The Guardian

Martina Johansson

Lämna ett svar