Apple Watch hos Telenor

Ett halvår efter att Tre släppte in Apple Watch Series 3 med eSim, så startar nu Telenor upp detta. På tiden, om ni frågar mig! Förbeställer man (30 november) så blir det version 4 av klockorna, så klart, och tjänsten skall, enligt Telenor, vara igång när du väl får din förbeställda klocka.

Vad detta innebär? Det innebär att du kan lämna din telefon hemma. Ringer det eller om du får sms, så kommer det synas i din klocka på armen, som sagt, även om telefonen ligger hemma på laddning. Du kan svara, prata i klockan, men så klart, har du parat med ett par blåtandslurar, med mikrofon, så kan du prata i dem. Du kan även svara på sms, men du får inte upp något tangentbord, utan endast förvalda svarsalternativ. ”Ok”, ”svarar senare” och liknande. Dock, väldigt behändigt!

Läs mer på Telenor

Lämna ett svar