Gott nytt år!

Ett fantastiskt 2018 på många sätt…

Jobb: Fokus på omorganisation och ett hårt förarbete med en virtuell organisation för att testa om ett leverans och verksamhetsnära fokus fungerade. Alla chefer sökte om sina tjänster. Modellen blev ett faktum och jag fick förtroendet att leda Applikationsdrift för Väg it som Enhetschef.

Kärlek: Att hitta kärleken på nytt om och om igen och med samma man. Det finaste man kan få uppleva. Att vi alltid gör allt tillsammans och till slut går hand i hand längst samma stig, trots alla utmaningar. Älskar dig oändligt min finaste livskamrat och stora kärlek.

Familj: Yngsta dottern tog student och är numera diplomerad ”Event-Koordinator” – stort grattis! Firade också bästa barnbarnet som fyllde 10 år. Första jämna födelsedagsfirandet valdes att firas på Puerto Rico, Gran Canaria. Sonen fyllde 18 år och blev över en natt vuxen med beslut att ta körkort.

Hälsa: Tillsammans har vi sprungit 25 lopp! Sonen har från att ligga i riskzon och på gräns till diabetes kämpat med kost och motion till normalvärden. Riktigt jäkla bra kämpat!

Fritid: Fokus familj och barn. Äldsta dottern och svärsonen får en extra guldstjärna som alltid ger så mycket omtanke och kärlek till sina nära och kära ⭐️

Lämna ett svar