Vilken mat bunkrar vi upp med?

I dessa Covid-19-tider försöker vi att INTE bunkra, eftersom vi anser att maten fördelas och håller sig bäst i butiken. Om vi vill ändå vill fylla på våra skåp kommer den här listan med bra och hållbar mat.

  • Ägg
  • Smör
  • Olivolja
  • Kokosolja
  • Ost av olika slag
  • Vitkål och andra sorters kål
  • Rotfrukter (LCHF)
  • Grönsakskonserver
  • Syrade grönsaker
  • Oliver på burk
  • Konserver med makrill och tonfisk
  • Köttkonserver
  • Torkat kött
  • Rökt kött
  • Salami
  • Frysta grönsaker av alla de slag
  • Torkade grönsaker och svamp
  • Kött, fisk och kyckling att frysa in
  • Nötter och frön
  • Riktigt mörk choklad
  • Torkade och frysta kryddor av alla de slag
  • Te och kaffe

Lämna ett svar